Caravan huren: Sardinië Camping: Huurcaravans, Mobil Homes - EVA-SARDINIA

Aangeboden: Sardinië Camping: Huurcaravans, Mobil Homes - EVA-SARDINIA Prijs: Op aanvraag

"Eva Sardinia" is het reisbureau gespecialiseerd in vakanties op Sardinië. In het aanbod vind je uiteenlopende accommodaties voor elk budget, waaronder campings met accommodaties als bungalows, stacaravans en mobil homes.

De campings hebben een kids club en/of animatieteam en zijn gelegen op prachtige locaties, aan het zandstrand. Voor allerlei activiteiten als duiken, zeilen, windsurfen, paardrijden en excursies adviseren wij je graag.

Ook voor het boeken van vluchten, transfers, autohuur, ferrytickets én je reis- en annuleringsverzekering kun je bij ons terecht.

Al bijna 15 jaar komt Eva met grote regelmaat op Sardinië om cultuur en natuur van het eiland te ontdekken. Vanaf de eerste reis is zij helemaal verliefd op de prachtige natuur en de gastvrije Sardijnen. Dit wil Eva graag met je delen en je maximaal begeleiden en assisteren met de reis van je keuze. De accommodaties die je op www.Eva-sardinia.com vind, selecteert ze persoonlijk, tijdens haar reizen naar Sardinië.

Op de website www.eva-sardinia.com kun je inspiratie voor je reis op doen, hier worden alle accommodaties beschreven met foto's, prijzen, beschikbaarheid op aanvraag. Voor een persoonlijk advies kun je ons altijd bereiken via telefoon, mail, skype en twitter.

Ciao, a presto!
Eva
email: info@eva-sardinia.com
tel: 0229 591942
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren