Caravan huren: NIEUW in verhuur; 4 persoons stacaravan op gezellige camping

Aangeboden: NIEUW in verhuur; 4 persoons stacaravan op gezellige camping Prijs: Zie omschrijving

Stacaravan op gezellige boerencamping!

Indeling stacaravan

Grote living met eethoek en zithoek
Keuken met 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, magnetron.
Slaapkamer met een 2-persoons bed.
Slaapkamer met een stapelbed.
(er is ook nog een stacaravan met een 2-persoons slaapbank, in deze caravan kunnen dus maximaal 6 mensen verblijven).
Toilet
Eigen tuin

U kunt gebruik maken van de douches in het sanitair gebouw op de camping.
Er is Wifi internet op de camping beschikbaar.

Sinds 1994 worden er op het bedrijf bedrijfsmatig geiten gehouden. De camping eigenaar biedt excursies aan. Tijdens deze excursie kunt u alles bezichtigen en wordt er van alles verteld over de geitenhouderij. Er word u geitenmelk en geitenkaas aangeboden om te proeven. Kom zeker eens een keertje kijken hoe leuk de geiten zijn!

Interessant om te weten is dat van deze geitemelk Bettinekaas wordt gemaakt. De Bettinekaas is een natuurproduct, gemaakt van volle geitenmelk. Door een goed fokbeleid en volwaardige voeding is er nauwelijks verschil te proeven tussen geitenmelk en koemelk.

Vele faciliteiten, die een geslaagde vakantie bevorderen (o.a. zwembaden, maneges, midgetgolf, overdekt speelparadijs, etc..) zijn op loop- of fietsafstand te bereiken. Verder zijn winkels voor alledaagse boodschappen op loopafstand.

Bezienswaardigheden in de omgeving zijn: de Historische stad Bergen op Zoom, de bossen van de Wouwse Plantage, Outletcentrum Rosada te Roosendaal, de Oesterdam en in Belgiƫ vind u de Kalmthoutse Heide en de steden Antwerpen, Brugge en Gent.
Indien u met 5 of 6 personen wilt verblijven, neemt u dan even contact met ons op, soms hebben we dan toch nog een mogelijkheid.

Huijbergen is gelegen aan de Brabantse Wal in de groene gemeente Woensdrecht. Huijbergen ligt in een bosrijke omgeving en biedt haar gasten uitgebreide mogelijkheden tot wandelen , fietsen, etc.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren