Caravan huren: Luxe stacaravan op de veluwe te huur

Aangeboden: Luxe stacaravan op de veluwe te huur Prijs: N.o.t.k.

Te Huur Onze Luxe 4 persoons Stacaravan op een gezellige familie camping op de veluwe.
De caravan is van alle gemakken voorzien.
2 slaapkamers, Aparte douche en toilet. tv/radio cd.

Er zijn in de caravan Geen Huisdieren toegestaan.


NOG ENKELE WEKEN TE BOEKEN VOOR SEIZOEN 2011


Niemand hoeft het park te verlaten om zich te vermaken. Er zijn uitgebreide horeca faciliteiten met een gezellige kantine/snackbar. Zowel de kantine als het restaurant hebben een terras, waar gretig gebruik van wordt gemaakt.
Het park biedt vele recreatiemogelijkheden. Het subtropisch binnenbad garandeert het gehele jaar door comfortabel zwemmen, zonnen en genieten van een koel drankje of ijsje. Naast het binnenbad ligt het grote verwarmde buitenbad, waar de waterglijbaan in uitkomt. Ook hier is aan de kleintjes gedacht; zowel buiten als binnen is een kleuterbad aanwezig.
Liefhebbers van sport komen goed aan hun trekken. Er is een voetbalveld, basketbalveld en tafeltennistafels. De 3 all-weather tennisbanen liggen nabij de speeltuin, waar u ook onze nieuwe midgetgolfbaan kunt vinden. Het park ligt direct an een natuurgebied, Dit woeste stukje natuur is uitermate geschikt voor fietsen, mountainbiken, wandelen en paardrijden kortom uitgebreide mogelijkheden rondom het park. Er ligt een manege op slechts 2,5 km.
In het hoogseizoen is er een uitgebreid recreatieprogramma met o.a.

Sport en spel
Dansen
Bingo
Films
Disco
Dagtrips, etc.
Kaarten
Wasserette met drogers
het Recreatiecentrum ligt op de Veluwe, het groene hart van Nederland. Dit schitterende, uitgestrekte natuurgebied is ideaal om te wandelen, fietsen of paardrijden. Ook op de mountainbike zijn mooie, uitdagende tochten te maken.In de naaste omgeving van het park zijn vele aantrekkelijke bezienswaardigheden, waaronder:
Nationaal Park de Hoge Veluwe. In dit park waar kunst en cultuur harmonisch zijn samengevoegd met de omringende natuur, vindt u tevens het bekende Kröller-Museum en het ondergrondse museum "Het Museonder".
Nederlands Openlucht Museum
Burgers Zoo, Arnhem
Ouwehands Dierenpark, Rhenen
Paleis 't Loo, Apeldoorn
Dolfinarium, Harderwijk
Walibi World, Biddinghuizen
Vliegveld Teuge Rondvluchten, Zweefvluchten, Parachutespringen
Huifkartochten, Otterlo
Het Nationaal Park de Hoge Veluwe trekt jaarlijks minstens 600.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. In het park leven honderden moeflons, wilde zwijnen, reeën en edelherten.
Wie dat wil kan op de bekende 'witte fietsen' een tocht maken over het uitgebreide fietspadennet van de Hoge Veluwe.


Vakantie vieren middenin de natuur

Lunteren zelf bestaat voor bijna tweederde gedeelte uit natuurgebieden. Het grote natuurgebied, vlakbij de Goudsberg, bestaat ook uit uitgestrekte bossen, zandverstuivingen, vennen en heidevelden.
Ook vlakbij de Ginkelse en Eder heide waar bijna dagelijks de herders met hun schaapskuddes te vinden zijn. Bekend in Lunteren is het Buurtbosch, met op één van de hoogste punten de uitkijktoren "De Koepel". Tegenover de camping, in het bos, duidt een zware kei het geografische middelpunt van Nederland aan.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren