Caravan huren: Heerlijk genieten op Terschelling!

Aangeboden: Heerlijk genieten op Terschelling! Prijs: Op aanvraag

Heerlijk genieten op Terschelling?

OEROL PERIODE = VOL!

INFORMATIE:

Het chalet bevind zich op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf de boot. Het chalet is gelegen op een rustige camping met voldoende privacy.
Vanuit het chalet kunt u door de bossen richting Midsland (15 minuten fietsen) en verder het eiland op, of terug richting West-Terschelling (7 minuten fietsen).
Over de grote weg kan natuurlijk ook!

Het chalet is geschikt voor vier personen. Er zijn twee slaapkamers, 1 slaapkamer met stapelbedden en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Linnengoed (thee en keuken handoeken idem) dient u zelf mee te nemen, maar dit kunt u tegen een schappelijk bedrag ook huren bij de eigenaren van de camping. Wel zijn er dekens, kussens etc. in het chalet zelf.
Daarnaast kunt u koken want het chalet heeft een eigen keuken. Pannen en toebehoren(borden, glazen, kopjes etc.) zijn ook allemaal aanwezig. Koffie, thee, suiker, schoonmaakspullen zijn er, als het op raakt graag nieuwe kopen. Daarnaast is er ook een radio/cd speler aanwezig, een televisie (met dvd speler) en liggen er spelletjes in de kast en boeken/lectuur in de leesmand. Er is een babystoeltje, een magnetron en een kluisje. In het gastenboek kunt u, als u dat wilt, uw ervaringen kwijt.

Fietsen zijn volop te huur op het eiland maar we raden u aan in het hoogseizoen wel te reserveren. Mocht u met de snelboot willen dan kunt u deze reserveren maximaal 1 dag voor vertrek. De langzame boot doet er 2 uur over, de snelle boot 45 minuten. Auto's/fietsen/motor mag u meenemen maar ook hier geld weer dat u dit ver voor vertrek dient te reserveren bij Rederij Doeksen.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in het chalet én op de camping. Het is geen jongerencamping dus jongeren komen hier een beetje bedrogen uit. (camping cupido ligt niet zo heel ver van deze camping weg, dit is wel een leuke camping voor jongeren) Voor de kleintjes (0 tot 10) is het wel weer super want er is een speeltuintje, een zandbak en er zijn veel andere kinderen. Een ideale plek dus voor gezinnen met jonge kinderen of mensen die houden van natuur, rust en bos.

Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en kampgeld, deze betaald u ter plekke aan de campingeigenaren (twee euro per persoon per dag). U kunt het chalet huren voor een weekend, een midweek, een week of langer. In het hoogseizoen (juli en aug) verhuren wij alleen per week en de kosten voor 1 week (van zaterdag tot zaterdag) bedragen 400 euro.
Bij de prijs komt een borg van 60 euro. Deze krijgt u, na het schoon en compleet opleveren van het chalet, weer binnen zes weken teruggestort op uw rekening.

Op dit moment zijn er nog volop plaatsen voor het seizoen 2011/2012!! Bijvoorbeeld lekker nazomeren in september.

Wij ervaren Terschelling als een heerlijk eiland en zijn er gedurende het gehele jaar vaak te vinden. De combinatie van strand, zee, natuur maar ook een leuke kroeg of cafe maken het voor ons een ideale plek om lekker tot rust te komen, uit te waaien van de dagelijkse bezigheid en te genieten van de prachtige omgeving.

Ik hoop dat ik u wat meer informatie heb kunnen geven, mocht u willen reserveren of de beschikbaarheid willen checken dan kunt u mij mailen: njslagter@hotmail.com of bellen:06-29504854

Met vriendelijke groet,

Nico en Naomi Slagter
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren