Caravan huren: Te huur: Volledig ingerichte stacaravan in Drenthe/Gasselte

Aangeboden: Te huur: Volledig ingerichte stacaravan in Drenthe/Gasselte Prijs: Zie omschrijving

Te huur: 4 persoons stacaravan met twee gescheiden slaapkamers voor een fantastische vakantie in Drenthe.

De caravan is volledig ingericht en voorzien van warm en koud water, een toilet en wastafel. Het douche/toiletgebouw is vlakbij. Er is een miniwasmachine, koelkast, vrieskast, TV, video/DVD speler, kinderspeelgoed, tuinstoelen en ruimte in het schuurtje voor uw fietsen.
U krijgt voor aankomst een gedetailleerd overzicht van wat er precies aanwezig is. In ieder geval is dat een verzameling videobanden en boeken plus wat eerste benodigdheden zodat u niet direct naar de winkel hoeft.

De caravan staat op een rustig, voor kinderen veilig groot eigen veld. De speeltuin ligt om de hoek en is uitermate geschikt voor kleine kinderen. De receptie, snackbar/ijs en de recreatieruimte liggen vlakbij.
De camping is modern en biedt in het hoogseizoen allerlei voorzieningen.
Meer informatie op de site van camping de Kremmer.

Op drie minuten lopen door het bos vindt u het Nije Hemelriekje, een geweldig bosven waar u alles vindt voor een heerlijk dagje 'strand' gelegen in de uitgestrekte boswachterij Gieten/Borger.

De Kremmer is schitterend gelegen op 3km van het dorp Gasselte en biedt u volop gelegenheid unieke gebieden te ontdekken. Denk aan het Nationaalpark De Drentsche Aa (het enige nog intact zijnde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa), De Hunze Vallei en de diverse staatsbossen in de omgeving.
Het typische Drentse landschap met haar heidevelden, bossen, vennen, hunebedden, zandverstuivingen en pittoreske brinkdorpen is voor een ieder die van rust, ruimte, natuur en schoonheid houdt een heerlijk oord.
Het uitstekende en zeer dichte fietspadennetwerk maakt Drenthe uitstekend geschikt om per fiets te ontdekken, maar ook de wandelaar komt aan zijn trekken.

Enkele attracties in de omgeving zijn onder andere maneges voor pony/paardrijden * het boomkroonpad (4km door de boomtoppen) * speel- en attractiepark Drouwenerzand * Kabouterpark in Ees * Noorderdierenpark Emmen * Overdekte zwembaden * Assen en Groningen liggen kortbij (Winkels) * Veenkoloniën en Veen museum * Kamp Westerbork * Glasblazerij * Schaapskooi in Exloo

Prijzen

Weekend (drie nachten) € 125,-
Midweek (vier nachten) € 150,-
Week (zeven nachten) € 200,-
Tien dagen (negen nachten) € 250,-

TT Assen MotoGP 23-24-25 juni 2011 TT Circuit Assen € 200,-

De prijs is inclusief schoonmaakkosten, gas en electra en onafhankelijk van het aantal personen.
U dient zelf zorg te dragen voor de betaling van de overnachtingskosten. Deze zijn 3,35 euro per nacht, inclusief toeristenbelasting. Kinderen zijn goedkoper. Voor 2,50 euro koopt u een slagboompas zodat u met uw auto het terrein op kunt.

Voor meer informatie en boekingen kunt u bellen of stuur een email.
Uitgebreidere informatie vindt u op genoemde website.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren