Caravan huren: Caravan + stapelbed 5 personen te huur, ideaal voor kinderen

Aangeboden: Caravan + stapelbed 5 personen te huur, ideaal voor kinderen Prijs: Zie omschrijving

Home-Car Racer 48 KMU met Trophy-pakket

Indeling: Voorin een royale rondzit, in het midden keuken, badkamer en een zitje en achterin een stapelbed.
Het stapelbed is een ideale en leuke slaapplek voor de kinderen. Door middel van een vouwwand is het stapelbed af te scheiden van de rest van de caravan. De royale rondzit is om te vormen tot een ruim 2-persoonsbed. (In de praktijk wordt het bed gedurende de gehele vakantie vaak als vast bed gebruikt). Het zitje (twee banken en een tafel) is om te vormen tot een royaal 1-persoonsbed.

Wascabine is voorzien van een chemisch elektrisch cassettetoilet. Ringverwarming met Truma-vent en een warm water boiler. 3-Pits gasstel, ruime spoelbak en koelkast.

Groot dakraam dat opengeschoven kan worden. Alle ramen (ook dakraam) is voorzien van combirollo's (verduistering en horren). Deur is ook voorzien van een plisee schuifhordeur. De deur is deelbaar in 2 delen. Inclusief kleine kluis.

De dissel is voorzien van een fietsendrager voor 2 fietsen.

Standaard inclusief Isabella voortent.

Kosten:
1 week € 450,00
2 weken € 850,00
3 weken € 1200,00
4 weken € 1500,00
Inclusief eindschoonmaak.

Opties:
Voortentluifel € 10,00 per week
Handdoekenset bestaande 2 handdoeken/washandjes, 1 set keukendoeken bestaande uit 1 theedoek, 1 keukendoek en 1 microvezel doek, 1 gastendoekje en beddengoed per persoon € 20,00 per verhuurperiode.
Hulpspiegels: € 15,00 per verhuurperiode
Campingset bestaande uit 1 tafel en 2 stoelen voor volwassenen:  € 15,00 per verhuurperiode
Campingset bestaande uit 1 tafel en 2 stoelen voor volwassenen en 1 tafel en stoelen voor de kinderen  € 20,00 per verhuurperiode.

De huurperiode loopt altijd van vrijdag tot vrijdag. De waarborgsom is € 750,00. Genoemde huurprijzen gelden per week en zijn incl. verzekering. Het eigen risico bedraagt € 750,00.

Huurcontract:
De caravan wordt verhuurd volgens het ANWB Huurcontract toercaravan.

Halen en brengen:
De verhuurperiode loopt van vrijdag tot en met vrijdag. De caravan retour brengen voor 11.00 uur en ophalen (in overleg) vanaf 16.00 uur.

Bijzonderheden:
Roken en dieren niet toegestaan.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren