Caravan huren: Nette, ruime stacaravan (4p) in bosrijk Bakkeveen te huur.

Aangeboden: Nette, ruime stacaravan (4p) in bosrijk Bakkeveen te huur. Prijs: Zie omschrijving

De luxe, ruime stacaravan is geschikt voor 2 tot 4 personen. De caravan beschikt over een ruime slaapkamer met twee gewone eenpersoonsbedden met goede matrassen en voldoende kastruimte. In de woonkamer bevind zich een royale zithoek met straalkachel. Overigens vind u ook nog een dinette die gemakkelijk in een tweepersoonsbed te veranderen is. In de keuken vind u alles wat u voor uw vakantie nodig hebt, een waterkoker, koffiezetapparaat, een 4-pitsgastel etc. Servies en bestek zijn afgestemd op 4 personen. De badkamer is uitgerust met een toilet en wastafel. U kunt gratis gebruik maken van de douches op de camping. Naast de caravan staat een houten tuinhuisje met tuinstoelen en -tafel.

De mogelijkheid bestaat om fietsen te huren voor 10 euro per fiets per week.
De stacaravan staat op camping 'De Ikeleane', een mooie, nette camping midden in de bossen van Bakkeveen.
  • De prijzen variëren van 140 tot 300 euro per week. Belt u ons voor de specifieke prijs: 0512-300695. Het is ook mogelijk om de caravan voor een langere periode te huren (prijs in overleg).

  • De caravan is tevens te koop. De caravan wordt verkocht met inboedel. De inboedel bevat onder andere beddengoed, tuinmeubilair, grasmaaier, trimmer, koelkast, fornuis, waterkoker, koffiezetapparaat enzovoort. Bel voor de verkoopprijs naar bovengenoemd nummer.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren