Caravan huren: Compleet ingerichte caravan te huur Callantsoog aan Zee

Aangeboden: Compleet ingerichte caravan te huur Callantsoog aan Zee Prijs: € 150,00

Te huur, compleet ingerichte caravan op 10 minuten lopen vanaf het strand en de duinen, op middelgrote rustige camping in het mooie Callantsoog aan Zee.


Caravan biedt plaats aan vier volwassen of 2 volw. en drie kinderen, compleet met voortent en hooggelegen houten vloer in de voortent, overtrokken met novilon.
Huurprijs vanaf 150 euro per week in voor- en naseizoen, bouwvak 325 euro per week, andere weken gereduceerd tarief! Vraag info. Nu alle weken nog beschikbaar!

  • De camping is voorzien van altijd schone douches en toiletten, welke op ca. 25 meter van uw caravan zijn gesitueerd. Het Noordzeestrand ligt op korte loopafstand van de camping. Verder kunt u er naar hartelust fietsen en wandelen.
  • In het voorseizoen zijn vooral de bij de camping gelegen bollenvelden bezienswaardig. De grotere jeugd kan natuurlijk niet zonder de, met een pendelbus gemakkelijk te bereiken discotheek, 'De Vijverhut'. Op dit moment hebben we nog veel weken (ook in de bouwvak) vrij !!! Het is echter raadzaam om bij belangstelling snel te reageren, want helaas vol = vol
Voldoende pannen, bestek etc. aanwezig.

Digitale kleuren TV, dus ook SBS en RTL enz.
De camping vormt een ideale uitvalsbasis voor al uw activiteiten, alles op kleine afstand bereikbaar.

Op dit moment alle weken nog vrij!!!!

Meer informatie nodig
Bel 06 53439887
of email naar strandenzee@hotmail.com
Reageer snel, want vol is vol
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren