Caravan huren: Super Last minute (mei) in Rheeze (bij sprookjescamping) ??

Aangeboden: Super Last minute (mei) in Rheeze (bij sprookjescamping) ?? Prijs: Op aanvraag

Last minute: de meivakantie reageer snel ... !!

Er zijn nog enkele weken in het hoogzeizoen beschikbaar ... Voorkom teleurstelling en reageer tijdig !!


Te huur en geheel voor u beschikbaar;

2 stuks luxe maar vooral comfortabel ingerichte 6 persoons stacaravans op unieke- en zonnige plekken op camping 't Veld in Rheeze nabij Hardenberg. Deze rustige nette maar vooral kindvriendelijke camping heeft een ANWB beoordeling van 9,1 en ligt direct aan de bekende "Sprookjescamping" waarvan u van alle faciliteiten gratis gebruik mag maken. Ook is er op de camping gratis draadloos internet voor u beschikbaar.

Er is aanwezig; een animatieteam voor de kinderen (thema-weken), sprookjestheater, springkussen, knutselhoek, overdekt en openlucht zwembad / waterspeeltuin, buitenspeeltuin, kampwinkel, snackbar en een restaurant.
Kortom een waar "speel- en pret paradijs" voor de kinderen !! .... en dit alles op geringe loopafstand.

Het pittoreske Rheeze ligt midden in het hart van het Overijsselse Vechtdal, gemeente Hardenberg (afstand 5 km.), met volop fiets- en wandelmogelijkheden. Dit alles ligt gelegen midden in een schitterend natuurgebied aan de rand van de bossen, zandverstuivingen en heide op loopafstand van de recreatieplas "de Oldemeyer"

De stacaravans zijn luxe en maar ook comfortabel uitgerust, o.a. v.v. van een douche, toilet, wastafel, toiletkastje, verwarming, koelkast met vriesvak, 4 pits gasfornuis, Senseo koffieapparaat, koffiezetapparaat, magnetron, Ktv met teletekst en digitale ontvangst (met breed scala aan zenders), dvd-speler, 2 slaapkamers t.w. (1 x 2-persoonsbed en 2 x 1-persoonsbedden en 1-kinderbed) en de gelegenheid om in woonkamer nog een extra 2-persoonsbed te maken. Een campingbedje is op aanvraag gratis aanwezig. Beide stacaravans zijn rook- en huisdiervrij !!

Doordat de beide stacaravans geplaatst zijn aan de zonzijde is er de gehele dag volop zon. Bij beide stacaravans is een royaal buitenterras aangelegd met veel privacy, buiten sfeerverlichting en comfortabel tuinmeubilair. De totale oppervlakte bedraagt 150 m2. dus volop ruimte voor u en uw kinderen !!

Deze stacaravans en hun unieke omgeving zijn ook een heerlijke plek voor b.v. senioren om in het voor- of naseizoen lekker te wandelen of te fietsen of u wilt "gewoon eventjes weg" Dit is allemaal mogelijk in een weekendje, midweek of enkele dagen en dit alles tegen betaalbare prijzen zonder bijkomende kosten achteraf.

Voor vragen en/of boekingen kunt u altijd contact met ons opnemen, mail of bel gerust.
We zouden het fijn vinden u een keer als gast te kunnen begroeten. Velen gingen u al tot volle tevredenheid voor.

Met vriendelijke groet en tot ziens.

Barbara & Dinant

Tel. 06-46253932

TIP: bezoekt u eens onze website waar veel info en foto's staan
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren