Caravan huren: Sprookjescamping nog vrij van: 15-22 mei + 29 mei - 19 juni

Aangeboden: Sprookjescamping nog vrij van: 15-22 mei + 29 mei - 19 juni Prijs: Zie omschrijving

Te Huur: Van alle gemakken voorzien.
Chalet (5p/Bj. 2006) en / of Stacaravan (4-6p/Bj. 2001) op SPROOKJESCAMPING "De Vechtstreek" te Hardenberg. Het chalet en de stacaravan hebben beide een zeer uitgebreid inventaris voor jong en oud.

De standplaatsen op de camping zijn "Groene tuin 40 en 41" direct naast elkaar gelegen.
Ideaal om samen met familie of vrienden samen vakantie te vieren en toch veel privacy te hebben.
Natuurlijk ook apart te boeken!

Sprookjescamping de Vechtstreek is een 5 sterren ANWB camping. Al jaren scoort de camping een hoge beoordeling door Zoover en de ANWB. In 2007 was de camping uitgeroepen tot "camping van het jaar 2007" door de ANWB. De camping staat in het natuurgebied (bos) de Oldenmeyer tussen Hardenberg en Rheeze. Het meer de Oldenmeyer is op ongeveer 10 minuten lopen van de camping bereikbaar.

Het chalet beschikt over 2 slaapkamers, een ruime ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed (160 x 200). De kinderkamer heeft 2 normale losse bedden (90 x 200). Onder 1 van de bedden ligt een matras (70 x 150) die in het tussenpad gelegd kan worden, hier kunnen de kinderen met zijn drieën slapen. Het campingbedje past tussen de bedden op de grond of op 1 van de bedden waarvan met het matras op de kant tegen de muur zet. De kinderkamer is voorzien van een verduisteringsgordijn.

De stacaravan heeft ook twee slaapkamers (1x 2 persoonsbed Norma Boxsping 140 x 200 (nieuw in 2009), 2 x 1 persoonsbed 70 x 180) en in de woonkamer zijn gemakkelijk middels een slaapbank of luchtbed nog 2 slaapplaatsen te creëren (+/- 150 x 170). Op de kinderkamer kan men het campingbedje kwijt door de kinderbedden op elkaar te zetten of een recht overeind. Beide slaapkamers zijn sinds kort voorzien van een hor en verduisteringsgordijn.
De tuin van de stacaravan is volledig afgesloten en heeft een eigen speeltuin met wipkip en speeltoestel voorzien van een glijbaan. Voor foto's zie het fotoboek op onze website.

Zowel het chalet als de caravan zijn ingericht op kinderen met oa kinderstoel, campingbedje (ook te gebruiken als box), buggy, binnen en buiten speelgoed, tv, DVD speler met een aantal dvd's, boekjes, (kinder) fietsen + zitjes etc. Kijk voor de uitgebreide inventarislijst op onze website.
Ook beschikken ze natuurlijk over een keuken, eethoek, zitgedeelte, wastafel en toilet. Er is geen eigen douche, maar de douches van de camping zijn ook veel leuker en gratis te gebruiken!!!

Het Sanitairgebouw "De Waterval" ligt op ca. 2-3 minuten lopen van het chalet en de stacaravan. Dit gebouw is begin 2008 nieuw geopend en voorzien van de volgende luxe: oa. Wasmachines en drogers, afwasmachine, jacuzzi, sunshower, douchehokjes met 2 douche koppen zodat er een kind met de ouder mee onder de douche kan, familie douches met 3 douche koppen voor het hele gezin, uitgebreid kindersanitair op kinderhoogte....

Ook veiligheid vinden wij belangrijk. Zo beschikken het chalet en de caravan over een brand/koolmonoxide melder, kleine brandblusser, brand deken en een EHBO koffer.

De camping is voorzien van alle faciliteiten die je wenst: winkel, zwembad/speelbad, restaurant, pannenkoeken corner, speeltuin, zeer uitgebreid en schoon sanitair, visvijver en natuurlijk een geweldig animatie team (voor kinderen tot ongeveer 8-10 jaar). Op de naastgelegen camping is een zwembad van 140 cm diep, hiervan mag u als gast van de sprookjescamping ook gratis gebruik maken, evenals de binnenspeeltuin.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Hoogseizoen bijna vol! De volgende weken zijn nog vrij: 20 / 22 / 23 / 24 / 26 / 27 / 36 / 37 / 38 / 42 / 43.
Wees er snel bij, de meeste zomerweken zijn reeds verhuurt.
De prijzen op onze website zijn all inclusieve prijzen, hier komen geen verborgen extra kosten meer bij.
Beleef al een week op de sprookjescamping vanaf 350 euro per week in het voorseizoen.
Kijk snel verder op onze website voor de actuele beschikbaarheid. Deze word dagelijks bijgewerkt!


Lees de verhalen van degene die u voor waren in ons gastenboek op onze website en u zult overtuigd zijn. Dit zijn de verhalen die de mensen hebben achter gelaten in het gastenboek dat in de stacaravan en het chalet liggen. Regelmatig nemen wij al deze verhalen over en zetten die op de website.

Voor meer actuele informatie over onze caravan, beschikbaarheid, prijzen en foto's kijk op onze website: www.caravanopdesprookjescamping.nl of www.sprookjescamping.com


Voor meer informatie over de camping kijk op: sprookjescamping.nl
Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Met vriendelijke groet en natuurlijk Doeiouwekoei,

Henk en Mariska van 't Wout



Trefwoorden: verhuur, huren, caravan, camping, tent, kamperen, vakantie, vakantiehuis, animatie, speelbad, watertuin, speeltuin, meivakantie, pinkstervakantie, pinksterweekend, hemelvaart, voorjaar, najaar, zomer, herfst, zomervakantie, herfstvakantie, week, Last minute
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren