Caravan huren: Va 26 aug beschikbaar camper, te huur compl. ingericht.V.a.

Aangeboden: Va 26 aug beschikbaar camper, te huur compl. ingericht.V.a. Prijs: € 695,00

Kom naar P&M Camperverhuur voor jonge, compleet ingerichte campers. Alle campers zijn voorzien een automatische satelliet schotel met Nederlandse TV zenders. Kijk voor de indeling (type A,B,C en D) van de campers hieronder voor meer informatie.

Aanbieding:
Type A : september en oktober (4=3)
Type C : september en oktober (4=3)

Beschikbaar: Type A vanaf 26-augustus, Type B vanaf 30 september, type C vanaf 26-augustus en type D vanaf 29-augustus

campers:


Type A:
4 persoons alkoof camper met 2x2 persoons vaste bedden. Deze camper is op basis van een Fiat Ducato met een krachtige 2,3 liter diesel motor met 130 pk o.a. met 6 versnellingen, cruise controle, airco, ABS/ASR, 2x Airbag, Radio/CD speler, luifel, fietsenrek (garage) en een automatische satellietschotel met flatscreen en Dvd-speler en met een complete inventaris.
Let op aanbieding: september en oktober 4=3
Beschikbaarheid: vanaf 2-september

Type B: (onze topper)
2 tot 3 persoons halfintegraal camper met 2 enkele bedden (3 slaapplaatsen, 4 zitplaatsen) en een mooie zithoek (5pl) waar 1 bed van gemaakt kan worden. Deze camper is op basis van een Ford Transit
2,2 liter TDci met 140 pk, airco, cruise controle, originele ford audio systeem, groot panorma dakluik (skyroof), luifel en een automatische satelliet met flatscreen (incl. Dvd-speler).
Beschikbaar: vanaf 30 september.

Type C:
2 persoons halfintegraal camper met een vast frans bed en een zithoek waar ook 1 bed van gemaakt kan worden. Deze camper is op basis van een Ford Transit (bj 2011)
2,2 liter TDci met 140 pk, airco, cruise controle, radio/CD-speler, luifel, fietsenrek voor 2 fietsen en een automatische satelliet met flatscreen (incl. Dvd-speler).
Let op aanbieding: september en oktober 4=3 (sept. € 2325,00, okt. € 2025,00)
Beschikbaar vanaf 26 augustus.

Type D: 4 persoons halfintegraal camper met een vast fransbed en een hele ruime zithoek waar een 2-persoons bed van gemaakt kan worden. Deze camper is op basis van een Fiat Ducato met een krachtige 2,3 liter diesel motor met 130 pk o.a. met 6 versnellingen, cruise controle, airco, ABS/ASR, 2x Airbag, Radio/CD speler, luifel, fietsenrek en een automatische satellietschotel met flatscreen en Dvd-speler (Nederlandse zenders ook regionale zenders) en met een complete inventaris.
Beschikbaarheid: vanaf 29 augustus

U kunt nu al boeken voor 2012 wees er snel bij de eerste boekingen zijn al weer binnen.

P&M Camperverhuur, telefoon: 06-21295895
Wilt u de camper(s) komen bekijken neem dan eerst telefonisch contact met ons op.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren