Caravan huren: Nostalgische caravan te huur - inclusief vervoer

Aangeboden: Nostalgische caravan te huur - inclusief vervoer Prijs: € 250,00

Prachtige Constructam Coral te huur, ruime caravan met voortent.
Inclusief vervoer met oldtimer naar een camping van uw keuze!

Ideaal voor een lang romantisch weekend (zie pakket A de luxe), een vakantie met baby of klein kind en mensen zonder auto!

De caravan heeft veel opbergruimte, een ruime gardarobekast, twee tafels met zitjes, die tot ruime bedden te maken zijn, een keukentje met stromend water (waterpomp) een twee pits- gasfornuis en een ijskastje. Inclusief eetgerei voor 4 personen, waterkoker en kleine koelbox. Voor de kouwe, natte dagen is er een electrisch kacheltje. De caravan is geheel gerenoveerd en goedgekeurd tot 2013. Alles werkt, is schoon en veilig.

De voortent is water-en winddicht met een speciaal zacht kleed voor de vloer, er is een kampeertafel, twee tuinstoelen, een picknicktafeltje, een pararol en indien gewenst een heerlijk comfortabele kinderwagen! (zie foto's). Gasfles met gas voor 3 dagen aanwezig.
Zelf meenemen: beddengoed!

Tarieven:

Pakket A: vrijdag t/m maandag: 250 euro
Pakket A de luxe*: vrijdag t/m maandag: 500 euro

Pakket B: 1 week: 300 euro, 2 weken: 550 euro, 3 weken: 800 euro
Pakket B de luxe*: Prijzen zoals B plus 200 euro


Pakket A* en B* de luxe:
Inclusief heen- en terugreis naar camping van 2 volwassenen en 1 kind, bagage en fietsen. In de ijskast staat melk, jus, er is koffie, thee, een stokbroodje met jam en hagelslag, flesje wijn en een maaltijd naar keuze voor 2 personen

De prijzenvan alle pakketten zijn inclusief vervoer caravan naar een camping van uw keuze - binnen een straal van 25 km rond Amsterdam - verder in Nederland prijs in overleg.
Borg 350 euro
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren