Caravan huren: Caravan te huur in zuid Zweden provincie Blekinge

Aangeboden: Caravan te huur in zuid Zweden provincie Blekinge Prijs: € 175,00

Caravan is nog niet gereserveerd, dus vrij te boeken!

Te huur in zuid Zweden, Holmsjö, nabij de stad Karlskrona, leuke caravan met luifel, koelkast, kachel, 3 pits gasstel. De caravan is geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassen met 2 kleine kinderen, of een andere optie, neem zelf een tentje mee voor uw wat grotere kinderen. De caravan is licht, 549 kg, zodat hij door elke auto getrokken kan worden. Caravan is compleet ingericht dus met bestek, borden, bekers, pannen, koffiezetapparaat, extra stoelen, klaptafel, beddegoed etc. dus lekker makkelijk hier naartoe rijden aanhaken en genieten. Holmsjö ligt in Zuid Zweden (Blekinge) en is gemakkelijk in 1 dag te rijden. De mogelijkheid bestaat dat de caravan voor u klaarstaat op een leuke camping bij mij in de buurt, Stensjö camping, (www.stensjo.net) zodat u na een dag reizen direct en zonder gedoe kunt uitrusten en vooral ook genieten. Deze service kost 50 euro (460 Zweedse kronen), maar dat is incl. stageld voor 1 nacht, stroom, douchesleutel ook te gebruiken voor wasmachine, flesje wijn en koud biertje, dus lekker aankomen. Na deze nacht bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt, of nog een paar nachten bijboeken, of op pad en kijken van wat de provincie Blekinge en Småland (en/of de hoger gelegen provincies) te bieden hebben. Blekinge is een mooie provincie met een goed klimaat (warme golfstroom van de Oostzee) en heel gevarieerd qua landschap. Je hebt voordurend het idee veel noordelijker (waar het wat ruiger is) te zitten. Er zijn genoeg leuke campings, sommige hebben een Nederlandse eigenaar, en er is genoeg te doen, Heerlijk wandelen en fietsen, zwemmen en zonnebaden bij 1 van de talloze mooie meren, elandenpark, dagje Öland bv (eiland op 70 km vanaf Holmsjö met een speciaal karakter, en mooie stranden), Karlskrona is een mooie stad met musea, leuke terassen, grote speeltuin voor kinderen, zomerevenementen, kijk maar eens op www.visitkarlskrona.se En hier is het zo, de stad uit, 2 keer afslaan, en je zit midden in de prachtige natuur, waar een meer altijd vlakbij is, en in de vroege ochtend, of in de avondschemering elanden gespot kunnen worden

De huurprijs is 175 euro (1650 Zweedse Kronen) per week voor de eerste week, en 150 euro (1400 Zw/kr) voor elke opvolgende week. incl gasfles om op te koken.
Borgsom van 1500 kr terug te krijgen na in goede staat inleveren van de caravan.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Een andere optie is: boek een goedkoop vliegticket met Ryanair vanaf Dusseldorf (Weeze) Duitsland naar Småland (Växjö) Zweden. Ik kan u ophalen vanaf het vliegveld (rit van ongeveer 1 uur) voor 55 euro (500 Zw/kr) en u kunt een auto huren (Audi 80) voor 19 euro (185 Zw/kr) per dag km vrij. Zo heeft u toch vervoer en bent vrij om te gaan waar u wilt. De auto heeft helaas geen trekhaak, zodat de caravan op de camping moet blijven staan, maar in overleg is de caravan tussentijds te verplaatsen naar een andere camping.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤



Specificaties van de Caravan:
Merk: Caravalair Bamba 330
Leeg gewicht: 549 kg
Maximaal gewicht 850 kg
Laadvermogen 301 kg
Lengte: 330 cm
Breedte: 210 cm

Mijn nummer vanuit Nederland is: 0046 733-231528
maar mailen mag natuurlijk ook.

vr.gr. Hans
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren