Caravan huren: Stacaravan te huur op camping Bakkum

Aangeboden: Stacaravan te huur op camping Bakkum Prijs: € 350,00

In de periode van week 25 tot en met week 30 en week 32 verhuren wij onze fijne 4 persoons (mogelijk tot 6) caravan welke op een mooie rustige plek staat met de gehele dag zowel zon als schaduw.

De caravan is eenvoudig, maar van genoeg gemakken voorzien zoals; dekbedden MET gestreken beddengoed!, handdoeken, campingbedje, kinderstoel, extra slaapzakken voor evt. logees, kleine koelkast, gaskachel, gas BBQ, radio, camping antenne (al is deze meer voor de grap, maar wel ned. 1, 2 en 3 mee te ontvangen!), in overleg een dvd/radio/usb speler waarop de antenne kan worden aangesloten.


Aanwezig zijn: 2 volwassen fietsen, 2 kinderfietsen (+/- 6 en 7 jaar), kinderzitjes, fietskar, grote 2 persoons skelter, kleine skelter (voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 6 jaar) en een grote trampoline. Ook is er voldoende speelgoed aanwezig.

De meeste foto's zijn van vorig seizoen. Ondertussen is de kleine caravan vervangen door een bungalowtent (bijcaravans mogen niet meer) en is er een veranda gebouwd (zie laatste foto).
Tevens is er nog een "uitgooitentje" die als speeltent of extra logeertent gebruikt kan worden en een tweepersoons koepeltent

De caravan is te huur voor €350,00 per week, twee aaneengesloten weken voor €675,00 of vier aaneengesloten weken voor 1300,00.
Midweken en weekenden in overleg.
De huur is inclusief de touristenbelasting die aan de camping verplicht is.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren