Caravan huren: Verhuur: extra inzet camper voor verhuur / te huur

Aangeboden: Verhuur: extra inzet camper voor verhuur / te huur Prijs: € 695,00

Door de vele vragen zetten wij een extra camper in voor de verhuur. Kijk bij elke type naar de beschikbaarheid.
Wilt u één van onze verhuurcampers komen bekijken neem dan eerst even contact met ons op.

Type A:
4 persoons alkoof camper met 2x2 persoons vaste bedden. Deze camper is op basis van een Fiat Ducato met een krachtige 2,3 liter diesel motor met 130 pk o.a. met 6 versnellingen, cruise controle, airco, ABS/ASR, 2x Airbag, Radio/CD speler, luifel, fietsenrek (garage) en een automatische satellietschotel met flatscreen en Dvd-speler en met een complete inventaris.
Beschikbaar van de meivakantie tot 2 juni en vanaf 26 augustus. Let op aanbieding: april, mei, september en oktober 4=3


Type B:
2 tot 3 persoons halfintegraal camper met 2 enkele bedden (3 slaapplaatsen, 4 zitplaatsen) en een mooie zithoek (5pl) waar 1 bed van gemaakt kan worden. Deze camper is op basis van een Ford Transit
2,2 liter TDci met 140 pk, airco, cruise controle, originele ford audio systeem, groot panorma dakluik (skyroof), luifel en een automatische satelliet met flatscreen (incl. Dvd-speler).
Beschikbaar laatste week juni en vanaf 19 augustus.

Type C:
2 persoons halfintegraal camper met een vast frans bed en een zithoek waar ook 1 bed van gemaakt kan worden. Deze camper is op basis van een Ford Transit
2,2 liter TDci met 140 pk, airco, cruise controle, radio/CD-speler, luifel, fietsenrek voor 2 fietsen en een automatische satelliet met flatscreen (incl. Dvd-speler).
Beschikbaar van 1 juli t/m 29 juli en vanaf 26-augustus.

Type D:
3 tot 4 persoons alkoof- of halfintegraal camper met vast 2 persoonsbed of 2 enkele bedden en een ruime zithoek welke ook als slaapplaatsen kunnen dienen. Deze jonge camper zal voorzien zijn van een minimaal 130 pk motor, airco, cruise controle, radio/CD speler, luifel, fietsenrek (achterop of garage) en een automatische satelliet met flatscreen/Dvd-speler.
Prijzen t/m 24 juni en vanaf 2 september € 795,00 p/wk en hoogseizoen € 995,00 p/wk
Beschikbaar vanaf 2 juni.


P&M Camperverhuur, telefoon: 06-21295895
Wilt u de camper(s) komen bekijken neem dan eerst telefonisch contact met ons op.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren