Caravan huren: Te huur op dierenbos super complete 4+ pers caravan +*bonus*

Aangeboden: Te huur op dierenbos super complete 4+ pers caravan +*bonus* Prijs: Zie omschrijving

Wij hebben onze zeer ruime VOLLEDIG INGERICHTE stacaravan te huur op rekreatiepark Dierenbos bij Vinkel (tussen DenBosch en Oss). Mogelijkheid voor extra kinderbed. De caravan is gelegen op een zeer ruime en afgeschermde (prive) standplaats!!! Deze is voorzien van een eet-zithoek, luxe douche en een gezellige ruim overdekt terras. Er is kabel tv/cd/video aanwezig, u hoeft dus, zelfs in Uw vakantie, niets te missen van Uw lievelings programma`s.

Verder zijn er 2 slaapkamers, 1 met een twee-persoons bed en 1 met een stapelbed. Er is een open keuken met een 4 pits gaskookplaat, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en alle benodigdheden die in een keuken nodig zijn. Uiteraard beschikt u over een eigen toilet, wastafel en douche. Bovendien zijn er een was- en droogmachine aanwezig.

Buiten zijn er twee terrassen en beide voorzien van 6 delige tuinstellen en professionele ping pong tafel. De kinderen mogen hun eigen tent bij de caravan opzetten, zelfs dan is er nog plaats genoeg om in of van de zon te genieten (350/400m2). Bovenal zijn er 3 fietsen aanwezig om tijdens Uw verblijf is de bosrijke omgeving te fietsen. Ook mag Uw auto bij de caravan geparkeerd worden.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Op de camping zijn er, speciaal in het hoog seizoen, zeer veel goed georganiseerde activiteiten mogelijk voor de hele familie!!!! Veel fietsroutes en dicht bij het gezellige DenBosch!!

Als BONUS heeft U gratis toegang tijdens U verblijf met ons tot 6 ATTRACTIEPARKEN, door heel nederland verspreid, tijdens Uw verblijf met ons:



  • Safari Park de Beekse Bergen
  • Speelland de Beekse Bergen
  • Het Nederlands Stripmuseum, Groningen
  • Ecodome bij Zwolle
  • Sportiom 's-Hertogenbosch
  • Dierenrijk Europa bij Eindhoven
PRIJZEN (Alles Inclusief): Januari - juni: Weekend/Midweek 200,- , Week 350,-
Juli - 9 September: Week 590,- (twee weken aaneengesloten 1000)
10 Sept - Dec: Weekend/Midweek 200,- , Week 350,-

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting P.P.P.N 1.00 (te betalen bij aankomst aan de camping). De camping was voormalig Vinkeloord genoemd. meer info over de camping zie http://www.libemavakantieparken.nl/vakantiepark_dierenbo
s


Wilt U meer informatie of boeken mail ons dan: info@TDIonline.nl, wij zullen u dan graag van dienst zijn, of bel ons direkt op nummer 073 - 6561202 of 06 - 1056 8587.

Graag tot ziens

Maarten
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren