Caravan huren: Luxe stacaravans te huur op 5* park De Twee Bruggen!

Aangeboden: Luxe stacaravans te huur op 5* park De Twee Bruggen! Prijs: Op aanvraag

In de mooie,gastvrije Achterhoek,staan onze twee,4 persoons caravans.Op ongeveer 5 km. van Winterswijk op recreatiepark de Twee Bruggen,een 5-sterren park die het hele jaar geopend is,en voorzien van o.a. binnen en buiten zwembad,speeltuin,midgetgolf,tennisbanen,bowlingbanen,fi
etsverhuur,restaurant/cafetaria,supermarkt
enz.Tevens is er tijdens de schoolvakanties een animatieprogramma voor jong en oud.De camping ligt op loopafstand van natuur/recreatiewater de Slingeplas.Ook kan men in de omgeving gebruik maken van prachtige fiets en wandelroutes.Een dagje Duitsland is zeker mogelijk,aangezien de Duitse grens dicht bij is.Winterswijk is ook de moeite waard,hier bevind zich een steengroeve,maar men kan ook leuk winkelen.

Caravan 1

De caravan is compleet ingericht voor 4 personen.Een slaapkamer met een 2-persoonsbed,de andere slaapkamer met 2-eenpersoonsbedden.De badkamer is voorzien van douche,wastafel en toilet.In de keuken bevind zich een 4-pitsgasfornuis,een koelkast,senseo en een afzuigkap.De caravan is voorzien van digitale tv.Buiten kan men zowel heerlijk op de verranda (7 bij 3,5 mt ) alswel in de ruime tuin zitten.(oppervlakte is 20 bij 15 meter).Naast de caravan is er ook eigen parkeergelegenheid.

Caravan 2

De caravan is compleet ingericht voor 4 personen.Een slaapkamer met een 2-persoonsbed,en een andere slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden.De badkamer is voorzien van douche,wastafel en toilet.In de keuken bevind zich een 4-pitsgasfornuis,een koelkast,senseo en een magnetron.De caravan is voorzien van een digitale tv.Buiten kan men zowel overdekt (paviljoen),als in de tuin zitten.Bij de caravan is er parkeergelegenheid.


Dekbedden en beddengoed op aanvraag!
Huisdieren niet toegestaan!

Voor meer informatie en/of reserveren,bel .0610837900
Voor beschikbaarheid kijk op de site!!!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren