Caravan huren: Sprookjescamping reserveer nu voor 25 p/w en betaaal in 2011

Aangeboden: Sprookjescamping reserveer nu voor 25 p/w en betaaal in 2011 Prijs: € 290,00

Bekijk nu de aantrekkelijke vroegboek-actie via onze website: www.sprookjescamping.com !!!

Te Huur: 2 mooie rustige plekken op sprookjescamping "De Vechtstreek" dicht bij een speelveld.

De plekken zijn beide van alle gemakken voorzien. Rustig gelegen met veel privacy en toch dicht bij een speelveld. Alleen nog linnengoed meenemen en klaar!

Heerlijk rustig genieten van een wel verdiende vakantie.
Op 50 meter van speelveld en zowel het chalet als de stacaravan zijn geheel rondom afgesloten. De stacaravan heeft een eigen privé speeltuin met wipkip en speeltoestel met glijbaan!


Het chalet en de stacaravan hebben beide 2 slaapkamers (geen stapelbed) en een zeer uitgebreid inventaris voor jong en oud.
Zowel het chalet als de stacaravan zijn ingericht op kinderen met veel kinderspullen.
Apart te boeken, maar ook ideaal om samen met familie of vrienden vakantie te vieren en toch veel privacy te hebben.

Ook veiligheid vinden wij belangrijk. Zo beschikken het chalet en de caravan over diverse brandmelders, een koolmonoxide melder, kleine brandblusser, brand deken en een EHBO koffer.


Sprookjescamping de Vechtstreek is een 5 sterren ANWB camping. Al jaren scoort de camping een hoge beoordeling op Zoover en de ANWB. Ook heeft de camping een GreenKey onderscheiding voor het duurzaam ondernemen. De camping staat in het natuurgebied (bos) de Oldenmeyer tussen Hardenberg en Rheeze. Het meer de Oldenmeyer is op ongeveer 5-10 minuten lopen van de camping bereikbaar.
De camping is voorzien van alle faciliteiten die je wenst: winkel, zwembad/speelbad, restaurant, pannenkoeken corner, speeltuin, zeer uitgebreid en schoon sanitair, visvijver en natuurlijk een geweldig animatie team (voor kinderen tot ongeveer 8-10 jaar). Op de naastgelegen camping is een zwembad van 140 cm diep, hiervan mag u als gast van de Sprookjescamping ook gratis gebruik maken, evenals de binnen speeltuin.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.


De prijzen op onze website zijn all inclusieve prijzen, hier komen geen verborgen extra kosten meer bij.
Beleef al een week op de Sprookjescamping vanaf 290 euro per week in het voor of naseizoen.
Voor meer actuele informatie over onze chalet en stacaravan, beschikbaarheid, prijzen en foto's kijk op onze websites: www.caravanopdesprookjescamping.nl of www.sprookjescamping.com

De beschikbaarheid word dagelijks bijgewerkt! Wees er snel bij, VOL = VOL !!!


Lees de verhalen van degene die u voor waren in ons gastenboek op onze website en u zult overtuigd zijn. Dit zijn de verhalen die de mensen hebben achter gelaten in het gastenboek dat in de stacaravan en het chalet liggen. Regelmatig nemen wij al deze verhalen over en zetten die op de website.



Voor meer informatie over de camping kijk op: sprookjescamping.nl
Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Met vriendelijke groet en natuurlijk Doeiouwekoei,

Henk en Mariska van 't Wout



Trefwoorden: verhuur, huren, caravan, camping, tent, kamperen, vakantie, vakantiehuis, animatie, speelbad, watertuin, speeltuin, meivakantie, pinkstervakantie, pinksterweekend, hemelvaart, voorjaar, najaar, zomer, herfst, zomervakantie, herfstvakantie, week, Last minute
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren