Caravan huren: Te huur mooie ruime stacaravan in Overijsel

Aangeboden: Te huur mooie ruime stacaravan in Overijsel Prijs: € 250,00

In het hart van de mooie provincie overijssel ligt het plaatsje Rheeze dat direct grenst aan Hardenberg. In een mooie groene en bosrijke omgeving bevinden zich daar 2 topcampings die direct aan elkaar grenzen en over en weer van elkaars faciliteiten gebruik maken.

Hier kunt u genieten van een mooie omgeving en van uw kinderen. Want op deze campings komen de dromen van uw kinderen uit. Ontdek de sprookjesfiguren van de sprookjescamping: Hanna de Heldhaftige, Bumpie de Beer, Maartje Wensbloem, Tati de Toverfee, Lodewijk de Kikker, Droesem de Draak. De sprookjescamping is in 2007 uitgeroepen tot de camping van het jaar. Ook camping t'Veld heeft veel te bieden, een nieuw zwembadcomplex voor jong en oud.

Ik bied mijn mooie goed uitgeruste stacaravan met maar liefst 3 slaapkamers (!) aan Op camping t'Veld.

Deze caravan is van alle gemakken voorzien en bied genoeg ruimte voor zeker 6 mensen en bied ook 6 volwaardige slaapplekken. Deze caravan is verhoogd, waardoor ook langere mensen comfortabel in de stacaravan kunnen verblijven.

De woonkamer beschikt over een zeer ruime rondzit met een kleuren tv met ontvangst van alle belangrijke tv-zenders en een video recorder met een ruime keuze aan kinderfilms. De keuken beschikt over een koelkast, combimagnetron, fornuis, senseo-koffiezetapparaat. Ook de keukeninventaris voldoet ruim aan de wensen, pannen, serviesgoed, schoonmaakartikelen.
Aparte douche met wastafel.
Apart toilet.
2 x slaapkamer met ieder 2 aparte bedden incl. kussens en dekbedden.
1 x slaapkamer met 2 persoonsbed incl kussens en dekbedden.

Buiten een overdekt zitje met stoelen en kussens.

Tevens zijn er 2 fietsen en 2 kleine kinderfietsjes aanwezig.

Bovendien is er allerlij kinderspeelgoed aanwezig zodat de kinderen lekker buiten in de zandbak kunnen spelen. De zandbak en schommels zijn direct tegenover de stacaravan dus u kunt de kleintjes vanuit de caravan in de gaten houden.

In tien minuutjen lopen bent u bij het strandmeer de Oldenmeyer, een heerlijke plek om als familie te zwemmen en zonnen

Ik zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken en heb in de loop van de tijd al veel tevreden gasten mogen ontvangen. Uit ervaring weet ik dat het hoogseizoen een geliefde periode is, wacht daarom niet te lang om te reserveren.

Hoogseizoen 600 euro per week.

De prijs is in het naseizoen 250 euro per week.

Een weekend 100 euro en een midweek 150 euro.

Voor meer info, kijk ook de website van de Sprookjescamping en camping t'Veld. U kunt van de faciliteiten van beide campings gebruik maken.

http://www.sprookjescamping.nl/
http://www.campingtveld.nl/index.php?p=1

Met vriendelijke groet,

Gerrie.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren