Caravan huren: LAST MINUTE !!! Te huur: luxe stacaravan op 5 * Ter Spegelt

Aangeboden: LAST MINUTE !!! Te huur: luxe stacaravan op 5 * Ter Spegelt Prijs: Zie omschrijving

Nieuwe stacaravan (april 2010) te huur voor 4 – 6 personen, met aangebouwd een mooie (niet overdekte)veranda.

Indeling: 1 slaapkamer met 2 persoonsbed en kastenwand, 1 slaapkamer met 2 1 persoonsbedden, woonkamer met slaapbank voor 1 tot 2 personen, er is een campingbedje en kinderstoel aanwezig, geheel ingerichte keuken met koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, oventje, magnetron, etc. Woonkamer staat een tv met dvd speler en radio/cd/mp 3 speler, douche en apart toilet. Tuinmeubelset voor 6 personen.

De stacaravan staat op Recreatiecentrum Ter Spegelt in Eersel (Noord Brabant) . Dit is een zeer goede camping
( 5 sterren) waar veel te doen is. (gewaardeerd door Zoover met een 8,4). Bij de ANWB is het een EUROTOPCAMPING. Er is een binnenzwembad, grote binnenspeelplaats, buiten strand met een zwemmeer, een meer voor sport activiteiten etc. etc. Verder is er animatie geregeld voor de kin deren.
De meeste activiteiten zijn inbegrepen in de prijs, zoals binnenzwembad, speelplaats etc. Kijk ook op www.terspegelt.nl (de onderhuurkosten voor de camping en toeristenbelasting is inclusief)

Prijs per week laagseizoen: september/oktober 2010 € 350,00 (nog vrij: week 38 t/m 43: 10 september t/m 27 oktober) LAST MINUTE: week 38 t/m 40 maar € 275,00!!!

U kunt ook al voor volgend jaar reserveren! Volgend jaar hoogseizoen € 650,00 per week (inbegrepen Gas, Water, Electra en onderhuurkosten Camping). Reeds gereserveerd van 16 juli tot 13 augustus 2011.

Voor info of reserveren kunt u mij mailen of bellen: 06-15963633 (Anita Dekker).
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren