Caravan huren: Stacaravans Karinthië (Oostenrijk) 35% korting

Aangeboden: Stacaravans Karinthië (Oostenrijk) 35% korting Prijs: Zie omschrijving

Nu met lastminute-korting naar de zon:
Boek nu met 35% lastminute-korting. Dat is in het hoogseizoen maar liefst € 227,50 per week. Boek snel, want vol is vol!

Vakantie in zonnig Karinthië
Welkom aan de Pirkdorfersee. Hier, in het zonnige zuiden van Oostenrijk, vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Heerlijke temperaturen, de Pirkdorfersee direct aan de camping met zwemwater van meer dan 25 graden en een schitterend berglandschap. Voor een aangenaam verblijf staat uw compleet ingerichte stacaravan klaar bij Caravan Interland (www.caravaninterland.nl; telefoon 055 3122915).

Speciaal voor de gasten van Caravan Interland is als aanspreekpunt een Nederlands gastenechtpaar aanwezig. Het is een gezinscamping waar de jeugd zich geen moment hoeft te vervelen. In de maanden juli en augustus is er een zeer uitgebreid animatieprogramma met dagelijks diverse activiteiten voor jong en oud.

De caravans staan op ruime plaatsen van ca 160 m2 en liggen op 50 meter van het meer. Uw auto kunt u naast de caravan parkeren. U mag slaaptentjes bijplaatsen.

Dit deel van Karinthië is uitermate geschikt voor de (race)fiets en mountainbike. Vanaf de camping kunt u diverse wandel- of fietsroutes kiezen. Van eenvoudig tot zwaar, voor iedereen is er wel een tocht te vinden. Het glooiende landschap in de directe omgeving, met zelfs aangelegde fietspaden is voor iedere wandelaar en fietser een verademing. En wie met de mountainbike de bergen (Karawanken) in wil hoeft maar enkele honderden meters te lopen of te fietsen.

Voor gedetailleerde informatie en prijzen zie onze website www.caravaninterland.nl.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravan huren